Velkommen til Fjordklyngen

Fjordklyngen er et samarbejde imellem 6 landsbyer :
Låstrup, Nr. Rind, Skals, Skringstrup, Sundstrup og Ulbjerg.Man vil samarbejde omkring bosætning, Erhvervsudvikling, forsamlingshuse/mødesteder, kollektiv trafik, kommunal service, miljø/energi, naturen - mellem landsbyerne og turisme/oplevelsesøkonomi.
Mere herom findes under punktet Temaer.

Vi arbejder ihærdig herigennem på at få mere liv og økonomi i landsbyerne gennem samarbejde. Dette skulle gerne munde ud i en bedre dynamik mellem Viborg kommune og de 6 landsbyer på mange områder. Politikerne i Viborg har med interesse fulgt vores udvikling og det håber vi fortsætter med gode resultater til følge.

 

Fjordklyngen landsbybus

 

Fjordklyngens øl

Kalender

Kalender - fjordklyngen
26. januar 2020
9:00
11:00
Har du vandret på Borup Hede- stået på Ulbjerg Klint- set udsigten fra Marens Patter- gået på Kirkestien- vandret langs Simested "Å eller besøgt Vådområdet i Skals Enge? Eller de mange andre smukke steder som Fjordklyngen har at byde på? Fjordklyngen har sammen med lokale Gå-værter i de seks byer planlagt vandreture på ca. 5 km som vil vise vores fantastiske naturperler.   Søndag den 26. januar kl. 10.   Vi mødes på på Torvet i Skals,  hvor turen går ud fra. Undervejs på turen vil der blive fortalt små historier om området. Efter vandreturen er Fjordklyngen vært ved en kop bagagerumskaffe. Der er ingen tilmelding.
Flere oplysninger: Fil vedhæftet begivenhed
Tilføj begivenhed til Google
27. januar 2020
17:30
20:30
Efter generalforsamling i Låstrup Forsamlingshus er der offentligt borgermøde med præsentation af alle byens foreninger. Det er gratis at deltage i borgermødet. Alle er velkomne. 

OBS: deltagelse i f"ællesspisning ved forsamlingshusets generalforsamling kræver tilmelding og betaling til spisning.
Låstrupvej 47, 8832 Skals
Vis på Google-kort
Flere oplysninger: Fil vedhæftet begivenhed
Tilføj begivenhed til Google
29. januar 2020
17:30
21:30
så skal der kigges på året der gik. og bestyrrelse muligvis?
Kirkevej 2
Vis på Google-kort
Tilføj begivenhed til Google
31. januar 2020
18:00
20:00
Lotterispil med masser af gode gevinster hver fredag i Låstrup Forsamlingshus. Se i programmet om bonustudsen er løs, om Ketty har bagt klejner, om der er gratis sponsorkaffe eller mød op og se, om du er den heldige, der kan vinde 5000 kroner i Låstrupspillet.
Låstrupvej 47, 8832 Skals
Vis på Google-kort
Flere oplysninger: Fil vedhæftet begivenhed
Tilføj begivenhed til Google

Byerne i Fjordklyngen

Rul til toppen