Velkommen til Fjordklyngen

Fjordklyngen er et samarbejde imellem 6 landsbyer :
Låstrup, Nr. Rind, Skals, Skringstrup, Sundstrup og Ulbjerg.Man vil samarbejde omkring bosætning, Erhvervsudvikling, forsamlingshuse/mødesteder, kollektiv trafik, kommunal service, miljø/energi, naturen - mellem landsbyerne og turisme/oplevelsesøkonomi.
Mere herom findes under punktet Temaer.

Vi arbejder ihærdig herigennem på at få mere liv og økonomi i landsbyerne gennem samarbejde. Dette skulle gerne munde ud i en bedre dynamik mellem Viborg kommune og de 6 landsbyer på mange områder. Politikerne i Viborg har med interesse fulgt vores udvikling og det håber vi fortsætter med gode resultater til følge.

 

Fjordklyngen landsbybus

 

Fjordklyngens øl

Seneste nyheder

Kalender

Kalender - fjordklyngen
15. oktober 2019
17:00
19:00
Tirsdag den 15. oktober markeres 75 årsdagen for flystyrtet i Låstrup med en kort mindegudstjeneste i Låstrup Kirke kl. 1900. Derefter kransenedlæggelse og foredrag ved lektor emiritus Henry Nielsen på Kulturcenter Værestedet. Foredraget er gratis og starter kl. 2000. 

Henry Nielsen er barnefødt i Låstrup, så han fortæller om sine erindringer om, hvordan de voksne håndterede situationen den skæbnevangre dag for 75 år siden. Desuden har Henry Nielsen samlet forskellige vidners beretninger og sat det sammen i et historisk perspektiv. 

Der serveres kaffe og kage i forbindelse med foredraget. Tilmelding ikke nødvendig.
Låstrupvej 6, 8832 skals
Vis på Google-kort
Flere oplysninger: Fil vedhæftet begivenhed
Tilføj begivenhed til Google
22. oktober 2019
16:45
18:45
Snedige bakterier.  Læs mere, - klik her ....
Flere oplysninger: Fil vedhæftet begivenhed
Tilføj begivenhed til Google

Byerne i Fjordklyngen

Rul til toppen