Fjordklyngens MTB-spor

Den nye mountainbike-rute i Fjordparken bliver ca. 50 km lang. Ruten løber gennem området i Fjordparken, det vil sige naturen rundt om de 6 landsbyer i Fjordklyngen: Skals, Låstrup, Ulbjerg, Sundstrup, Skringstrup og Nr. Rind. Denne rute giver befolkningen i Fjordparken en fantastisk mulighed for at se, hvor naturskønt vi egentlig bor.

Ruten

Ruten følger strande, skovveje, stier, markveje, grusveje og små asfalterede veje. Undervejs passeres mange forskellige naturtyper: Strand, skov, hede, marker og enge. Ruten består af et hovedspor, der kan køres af alle med en robust cykel. I tilknytning til hovedsporet findes allerede nogle single tracks af varierende længde og sværhedsgrad. Fremadrettet er planen, at der etableres flere single tracks langs ruten.

Start og parkering

Udgangspunktet er Værestedet i Låstrup, hvor der er gode parkeringsmuligheder, vand, toilet- og badeforhold samt mulighed for primitiv overnatning.

Overnatningsmuligheder

Ruten giver masser af muligheder, hvad enten man er til krævende og udfordrende mountainbike-kørsel eller storslåede naturoplevelser. Ønsker man ikke at køre hele ruten på en gang, kan den køres i bidder, eller man kan benytte sig af de mange overnatningsmuligheder undervejs. Der er både mulighed for primitiv overnatning i form af shelters og teltpladser såvel som mere komfortabel overnatning hos private værter, på campingpladser, kro eller hotel.

Hovedsporet

Hovedsporet er endnu ikke permanent opmærket. Det er midlertidigt afmærket med hvide pile på sporet.

Se et kort over hovedsporet her: Hovedspor.

Download ruten som GPX-fil her.

Hovedsporet inklusiv single tracks

Single tracks mangler ligeledes permanent afmærkning. De er midlertidigt afmærket med hvide pile på sporet.

Se et kort over hovedsporet inklusiv single tracks her: Hovedspor med single tracks.

Download hele ruten inklusiv single tracks her.

Rul til toppen