Gourmet-madlavning i naturen

Hvornår:
Lørdag d. 8. juni 2019 kl. 10-14

Beskrivelse:
Vi skal lave mad af naturens råvarer.
Vi starter med at indsamle ingredienserne til menuen – vi skal bruge rejer fra fjorden og vilde planter fra stranden og bakkerne omkring Tanghuset. Vi deler os ind i små grupper, og der vil være en kyndig person med i hver gruppe.
Under vejledning af kok Troels Dyhr Pedersen fra Hjarbæk kro tilbereder vi en 3-retters menu, som vi efterfølgende spiser. Drikkevarer (øl, vand og vin) kan købes.

Medbring:
Tøj efter vejret. Vi skal tilberede maden udendørs over bål og i vores udekøkken. Spisningen foregår ligeledes udendørs.
I tilfælde af dårligt vejr kan vi være i Tanghuset.
Vi har sankekurve, alt nødvendigt køkkenudstyr og alt, hvad der ellers skal bruges til madlavningen. Vi har rejenet og strandsko til rejefiskeriet, men ønsker man ikke at få våde ben, kan man med fordel medbringe waders.

Sted:
Vi mødes på havnen i Sundstrup, hvorefter vi følges over til Tanghuset, som vil være udgangspunkt for arrangementet. Det er ikke muligt at parkere ved Tanghuset.

Pris:
150 kr. pr. person

Tilmelding:
Visit Viborg
Deltagerantal 25.

Rul til toppen