Muslingefestival 2017 i Sundstrup

På baggrund af sidste års store succès med over 350 gæster arrangerer Fjordklyngen igen i år Muslingefestival på Sundstrup Havn i samarbejde med de lokale fiskere.

Planlægningen er på plads, og den 20. maj løber festivalen af stablen. Om eftermiddagen byder fiskerne på gratis, frisk tilberedte muslinger, og der vil være musikalsk underholdning af de glade amatører. Der vil desuden kunne købes pølser, fadøl fra Hancock, vin og sodavand, samt kaffe og kage.

Lige som sidste år vil det om eftermiddagen være muligt at komme ombord på en fiskerkutter og blive klogere på, hvordan muslingefiskeriet foregår i Limfjorden.

Om aftenen er der helstegt pattegris med tilhørende kartoffel- og salatbuffet. Bagefter går ”Nordens danseorkester” på scenen og spiller op til asfaltbal i teltet.

Billetter til aftenarrangementet koster 200 kr. og skal købes i forvejen hos købmændene i Skals, Ulbjerg og Sundstrup. Se desuden annoncer i Ugeaviserne og find programmet her.

Som en særlig service arrangeres der buskørsel mellem Sundstrup og de øvrige 5 byer både eftermiddag og aften. Man kan benytte dette tilbud mod betaling af 20 kr. pr. tur. Ruter og afgangstider kan hentes her: Buskøreplan

Støt op om dette specielle kulturelle arrangement i Fjordklyngen og få en hyggelig dag med familie, naboer og venner.

Rul til toppen