Gourmet-madlavning i naturen


Hvornår:
Lørdag d. 13. juni 2020 kl. 10-14

Beskrivelse:
Vi skal lave mad af naturens råvarer.
Vi starter med at indsamle ingredienserne til menuen – vi skal bruge rejer fra fjorden og vilde planter fra stranden og bakkerne omkring Tanghuset. Vi deler os ind i små grupper, og der vil være en kyndig person med i hver gruppe.
Derefter tilbereder vi en 3-retters menu, som vi efterfølgende spiser. Drikkevarer (øl, vand og vin) kan købes.

Medbring:
Tøj efter vejret. Vi skal tilberede maden udendørs over bål og i vores udekøkken. Spisningen foregår ligeledes udendørs.
I tilfælde af dårligt vejr kan vi være i Tanghuset.
Vi har sankekurve, alt nødvendigt køkkenudstyr og alt, hvad der ellers skal bruges til madlavningen. Vi har rejenet og -ruser til rejefiskeriet. Medbring gerne waders, hvis du har.

Sted:
Vi mødes på havnen i Sundstrup, hvorefter vi følges over til Tanghuset, som vil være udgangspunkt for arrangementet. Det er ikke muligt at parkere ved Tanghuset.

Pris:
150 kr. pr. person

Tilmelding:
Visit Viborg
Deltagerantal 25.

Rul til toppen