Sporarbejde – sidste nyt

Der sker hele tiden noget på sporet, da det bl. a. går gennem landbrugsarealer, der netop i denne tid bliver bearbejdet med div. maskiner. Vi opfordrer til at vise forståelse for dette arbejde. Det kan f. eks. være pløjning, såning, høst af majs samt vedligeholdelse af læhegn, hvor det afklippede træ kan ligge på sporet i en meget kort periode, andre steder kan det være grøfterensning, hvor det oprensede materiale kan ligge på sporet kortvarigt inden nedfræsning eller bortkørsel. Det er selvfølgelig meget uheldigt at køre oveni en gang opgravning, men tag det som en udfordring på ruten, vi har kun lånt den og befinder os i en tilpasningsperiode for både lodsejer og MTB’er.

Netop nu er der sat flere sten op med pilemærker på, der hvor vi er blevet gjort opmærksomme på, at det var svært at finde vej. Det er ved indkørslen til Skoleskoven fra Ejstrup Bro, i Skoleskoven og ved afkørslen fra Himmerlandsstien mod Ugelrisvej.

Der er sat afmærkningspæle op i Kildedalen.

Lige nu er det kun reparation af 1 km spor ud i Lynderup Enge ved Lynderupgård, der er under udførsel, eller kommer det en af de nærmeste dage.

Rul til toppen